Wat zeggen talenten en werkgevers over Tweakers Elect?

Lees hier de reviews die zijn achtergelaten.

Wil je ook een review achterlaten? Stuur ons dan een berichtje (en vergeet niet je functietitel te vermelden), of gebruik de Feedback-knop aan de rechterkant van de pagina.

Talenten

Ik heb alleen aanbiedingen gekregen van bedrijven die daadwerkelijk geïnteresseerd waren in mij. Dit was een mooi contrast met de recruiter template-aanbiedingen die ik te vaak kreeg.

-

Via Tweakers Elect heb ik in mijn zoektocht naar een baan (van 2 maanden) 2 serieuze en passende reacties ontvangen, bij beide bedrijven ben ik twee keer op gesprek geweest en 1 daarvan is nu mijn werkgever :)

-

Solliciteren zonder dat er gezeur van recruiters tussen zit is een verademing. Geen spin en gesjacher van een tussenpersoon praat veel makkelijker. Gevraagd worden door het bedrijf geeft ook wel een leuke draai aan het proces. De omgekeerde benadering kan je echter ook het gevoel geven dat je op een voetstuk staat. Als ik nog een keer gevraagd zou worden via Elect zou ik hier meer op letten dan de eerste keer.

-

Werkgevers

Wij zochten een .NET ontwikkelaar voor ons user management, self-service en integratie Platform. Tweakers Elect sloot perfect aan bij onze technische doelgroep en zo hadden wij snel een match met jong talent! “Wij” gaan op sollicitatie en dat geeft een verrassende positieve wending aan het geheel.

- , Ydentic

Tweakers Elect is een goed ingericht platform en biedt latent zoekende IT-ers mogelijkheden om een goede vervolgstap te maken. Werkgever investeert veel tijd om deze IT-ers te kunnen binden middels een jobflirt, en hier staan wel kwalitatief goede en serieuze kandidaten tegenover.

- , Intraffic

Voor een project had ik snel een developer nodig met specifieke kwaliteiten. Met de handige filters op Tweakers Elect had ik binnen no-time de juiste persoon en konden wij meteen aan de slag.

- , Qmusic