Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vraag.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Op zoek naar de veelgestelde vragen voor talenten?

Nadat je aanbiedingen naar talenten verstuurd hebt, is het afwachten wat de reacties van de talenten gaat zijn. Wanneer een talent het aanbod accepteert, krijg je hier automatisch een e-mail over. Ook kun je de gegevens hiervan terugzien in het ‘Matches’-deel van je aangemaakte baan. Dit toont je een overzicht van de talenten die de baan geaccepteerd hebben, samen met hun naam, functietitel, e-mailadres of telefoonnummer en eventueel een voorkeurstijd waarop ze contact willen hebben. Je kunt vervolgens via e-mail of telefoon contact opnemen met het talent.

Op onze werkgeverspagina vind je de ‘gratis uitproberen’-knop. Er verschijnt een formulier waarin je je gegevens kunt achterlaten. Na het invullen van deze gegevens kom je direct uit op het dashboard van je gratis uitprobeeraccount.

Wanneer je een account hebt aangemaakt, kun je op je dashboard via de knop ‘Nieuwe baan’ een nieuwe baan aanmaken. Je vult hier standaard gegevens in, zoals de titel van de baan, contracttype, beschikbaarheid in uren, mogelijkheid tot thuiswerken, salarisindicatie en postcode van de standplaats.

Vervolgens vul je de vacaturetekst in, bij een visuele jobflirt ook nog een teaser tekst, en eventueel een link naar een Youtube-filmpje.

Bekijk vervolgens het voorbeeld, en wanneer je tevreden bent ga je door naar talenten zoeken. Hier vul je minstens een must have skill in waar talenten op moeten matchen voor jouw baan. Hierop verschijnen talenten die matchen met jouw eisen, waar je de profielen van kunt bekijken, en als je het profiel van de talent interessant vindt, kun je klikken op ‘verstuur contactverzoek’. Je moet hier echter nog wel eerst antwoord geven op de #bullshit-vragen van de talent.

Zowel een gratis als een betaald account geven toegang tot het bekijken van de profielendatabase. Je kunt banen aanmaken en kijken welke profielen hierop matchen. Het benaderen van talenten is echter alleen mogelijk wanneer je een betaald account hebt.

Een normale jobflirt bevat standaard alle aspecten van een vacature. Een titel, bevestiging van matchende filters op salaris en reisafstand, vacaturetekst, eventueel een Youtube-video en een klein tekstboxje met informatie over de werkgever en de contactpersoon.

Een visuele jobflirt is mooier opgemaakt. Hiervoor dien je zelf vier afbeeldingen aan te leveren, die wij in een Tweakers Elect-sausje gieten om je zo meer sfeer en bedrijfsluitstraling aan te bieden. Visuele jobflirts converteren over het algemeen beter.

Jobflirts zijn alleen beschikbaar voor klanten met een abonnement op Tweakers Elect.

We geloven niet in een 'one size fits all' model. Sommige bedrijven zoeken maar een development unicorn, anderen zoeken een complete staf voor een hele afdeling. We hebben twee modellen, een vast abonnement voor ongelimiteerde toegang en een combinatie van een lager abonnement met een percentage van het jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) bij het in diensttreden van een kandidaat. We leggen onze verschillende mogelijkheden graag uit in een persoonlijk gesprek. Mail ons via elect@tweakers.net of bel 020-2042499.