vind it-talenten die niet te vinden zijn

Tweakers Elect brengt je in contact

  • Contact met veelgezochte talenten
  • Geen tussenkomst van dure recruiters
  • Inzicht in wensen en eisen van IT’ers
In heel Nederland
Vast
Freelance

Hoe het werkt Recruitment, re-imagined

Stap 1 01

Vind talenten in een schaarste markt.

Stap 2 02

Beantwoord de vragen van het talent.

Stap 3 03

Maak een connectie, en ga in gesprek!

Stap 1 01
IT'ers reageren nooit Hallo Vraag Aanbod

IT'ers reageren nooit

IT'ers zijn schaars en worden vaak meerdere keren per dag benaderd voor een baan. Moeilijk om dan contact te krijgen. Vaak zelfs onmogelijk. Resultaat: niet-ingevulde vacatures.

Tegelijkertijd staan talenten wel open voor die ene perfecte baan. Tweakers Elect legt de kaarten op tafel. Het maakt inzichtelijk waar het talent voor open staat, maar dan wel op zijn of haar voorwaarden. Als je hieraan voldoet, is praten veel gemakkelijker. Toch?

Stap 2 02
You're in control

Een perfecte match was nog nooit zo gemakkelijk

Gooi die cv's maar in de prullenbak. Die hebben we niet meer nodig. Bij ons gaat het om skills, ervaring en wensen. De combinatie daarvan plus salaris, reisafstand en contracttype zorgen voor de perfecte match.

We helpen je meteen op weg: in een handomdraai creëer je een perfect baanvoorstel. Gebaseerd daarop vinden wij direct talenten die hierbij passen. En vanwege deze match, kom je uiteindelijk sneller tot contact en het invullen van je vacatures.

Stap 3 03
You're invited

Benieuwd naar de bètaversie?

Op dit moment wordt Tweakers Elect ontwikkeld in samenwerking met IT'ers en recruiters van directe werkgevers. Inmiddels hebben we al meer dan 1000+ actieve IT-profielen geworven.

We hebben 23 pilot partners die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van Tweakers Elect: Motiv, TicketSwap, Bunq, Ahold, Blendle, TQ, MediaMonks, Mollie, Qurrent, Backbase, Knab, Fox IT, EY, Sogeti, Aboss, Achmea, Treehouse, Bencom, Politie, Datlinq, Effectory, StreamOne en Traintool.

Interesse in meer informatie over toegang tot deze interessante IT-profielen? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Pilot partners

Deze elected partners hebben exclusief toegang tot de talenten-database van Tweakers Elect.

Intermediair
Tweakers